UWV
Werkfit, Naar werk

Unieke Hart-werk methode

Energiek

Gegarandeerd resultaat

Werkfit, Naar werk

Werkfit

Door onze diepte-coaching, Hart-werk methode en individuele loopbaancoaching is onze aanpak vooral geschikt voor mensen die de wil hebben om (weer) te werken en aan zichzelf te werken maar niet weten hoe dit moet of nu de kracht niet hebben om dit te kunnen.

Wij geven mensen inzicht in hun talenten. Door belemmerende overtuigingen en drijfveren positief te beïnvloeden worden zij weerbaarder en zijn in staat weer vol zelfvertrouwen en energie op zoek te gaan naar werk. Doordat zij dan in staat zijn hun talenten goed in te zetten zal de gevonden arbeid ook duurzaam zijn.
Wij gaan altijd uit van wat mensen nodig hebben en daardoor hebben wij geen standaard aanpak. Ieder mens heeft andere talenten en drijfveren. Dat wat mensen weerhoudt om vrij hun talenten in te zetten is bij ieder mens anders. Daarom is er bij ons altijd sprake van maatwerk.

Het team van Hart-werk bestaat uit mensen die hun sporen in het bedrijfsleven hebben verdient enzodoende zich kunnen verplaatsen in werksituaties. Daarna hebben zij een tweede carriere gekregen en zich opnieuw gespecialiseerd. Denk hierbij aan: toegepaste psychologie, energetische coaching, diepte-coaching, jobcoaching en loopbaancoaching. Samen zorgen zij dat mensen weer met energie en passie naar werk kunnen.

Naar werk

Als wij mensen naar werk begeleiden dan onderzoeken wij wat er voor iemand nodig is om werk te vinden. Het kan dan gaan om ondersteuning bij solliciteren, het zoeken naar vacatures of het opfrissen van je CV.
Wat wij echter heel belangrijk vinden, is dat het nieuwe werk aansluit op je persoonlijke voorkeur, je talenten en op jou als persoon. Want het is heel belangrijk dat het werk dat je gaat doen en het bedrijf waar je gaat werken goed bij je past.

 Voordelen Hart-werk

  • Individuele (maatwerk) aanpak
  • Zeer groot actief netwerk in de regio
  • Onze betrokkenheid en persoonlijke benadering
  • De bezieling en samenwerking van het team van Hart-werk

Meer weten?

Bel gerust met Hart-werk op 085 760 7550 of stuur ons een e-mail. We denken graag mee!