UWV

Unieke Hart-werk methode

Energiek

Gegarandeerd resultaat

UWV

Re-integratie, onze passie

In onze maatschappij is werk heel belangrijk. Werk en wat je doet lijken soms te bepalen wie je bent.

Hart-werk heeft als ultiem doel dat je goed in je vel zit. Als je energie en passie voelt, ga je namelijk ook in je werk het beste uit jezelf halen.

Bij Hart-werk helpen we mensen bij het (her)vinden van hun eigen energie en passie waardoor ze ook in hun werk (weer) het beste uit zichzelf halen.

De mens centraal, resultaat als doel.

Onderscheidend vermogen is onze Hart-werk Methode

Iedereen laat gedrag zien dat gerelateerd is aan een rol die vervuld wordt. Dit gedrag komt voort uit de talenten die iemand heeft. Deze talenten worden geactiveerd door motivatoren of drijfveren.

Onze filosofie is dat de drijfveren worden gestimuleerd door vaak onbewuste aanjagers zoals ervaringen, overtuigingen, normen en waarden. Aanjagers sturen dus voor het grootste deel onbewust, ons gedrag in een rol. Ons gedreven complementaire expertise team geeft inzicht in en helpt de onbewuste (en ongewenste) aanjagers bewust te maken waardoor het gedrag blijvend verandert.

De mens weer vitaal, op het werk en in het leven.

Voor wie?

Door de “Hart-werk Methode” en de hierin toegepaste diepte-coaching en individuele loopbaancoaching is onze aanpak vooral geschikt voor mensen die de wil hebben om (weer) te werken en aan zichzelf te werken maar niet weten hoe dit moet of nu de kracht niet hebben om dit te kunnen.

Trajecten

Meer weten?

Bel gerust met Hart-werk op 085 760 7550 of stuur ons een e-mail. We denken graag mee!