Stress-reductie

Unieke Hart-werk methode

Energiek

Gegarandeerd resultaat

Stress-reductie

Stress is voor iedereen anders. Stress is algemeen bekend, iedereen ervaart het wel eens in meer of mindere mate. Maar wat iemand als stressvol ervaart, is voor iedereen verschillend. Een heel groot deel van ons gevoel en ons gedrag word aangestuurd door ons onderbewuste. Sterker nog, 95% van ons handelen wordt hierdoor bepaald.

Vaste patronen

In ons onderbewuste liggen allerlei ervaringen opgeslagen. Wanneer je in een situatie verkeert die je onderbewuste als herkenbaar ervaart, zal deze signalen afgeven naar je bewuste hoe hier mee om te gaan. Dit is wat men vaak beschrijft als ‘vaste patronen’. Je bewandelt keer op keer de weg die je (onbewust) al kent en eerder hebt aangelegd in je brein. Door deze weg steeds weer te bewandelen zou je kunnen zeggen dat je deze steeds verder verstevigt.

Omgaan met stress

Hoe je omgaat met stress wordt bepaald door de wegen die zijn aangelegd in je onderbewuste. Maar hoe breng je daar verandering in ? Eerst is het belangrijk om te begrijpen hoe je reageert op stress. Wanneer je hier vat op krijgt en leert te begrijpen hoe dit bij jou werkt, is de start gemaakt naar het aanleggen van een nieuwe en frisse weg.

De unieke hart-werk methode is hiervoor de oplossing, bel ons gerust en vraag naar de mogelijkheden.