ICT project

TOPP-IT
Unieke Hart-werk methode

Energiek

Gegarandeerd resultaat

ICT project

Hoe lang is het geleden dat we een oordeel hadden over mensen die zogenaamd niet pasten in het rolmodel van “de perfecte werknemer” of die van “de perfecte leerling”? Hoe lang is het geleden dat we oordeel hadden over mensen die niet werken of zich (onbewust) niet willen aanpassen aan de gevestigde orde?

Dat is helemaal niet lang geleden en deze situatie is nog steeds actueel in het “NU”.

Gelukkig lijken we langzamerhand wakker te worden en staan we steeds meer open voor het inrichten van ons bedrijf of afdelingen vanuit het gedachtegoed: “Iedereen doet mee” op de (Inclusieve) Arbeidsmarkt. Veel bedrijven en ondernemers staan hier toch nog sceptisch tegenover en begrijpelijk. Om open te staan om werk anders te verdelen, daar is een knap staaltje “omdenken” voor nodig. En toch valt het in de praktijk heel erg mee. Als kandidaten komen werken heerst er vaak de gedachte dat zij niet verder kunnen ontwikkelen en niet kunnen groeien.

Niets is minder waar en als kandidaten de kans krijgen om uit een uitzichtloze situatie te komen, zijn zij heel erg gepassioneerd om zich verder te ontwikkelen. Zodoende leveren zij hun toegevoegde waarde aan de organisatie zoals iedereen.

Hoe doen wij dit dan?

Voor wie:

Iedere kandidaat die zich aangetrokken voelt tot de ICT, in zijn of haar vrije tijd daar mee bezig is, een krachtig Talent heeft voor logisch denken, redeneren, cijfermatig inzicht heeft, komt in aanmerking voor een intake gesprek.

Naar aanleiding van dit gesprek wordt bepaald of de instroom naar een gerichte opleiding mogelijk is en gaan wij in overleg met de betreffende opdrachtgever. (UWV, gemeente, werkgever of mogelijke andere instanties)

Opleiding:

De bij jou passende ICT opleiding wordt gekozen en daar hoort op termijn ook een werkgever bij. Hart-werk begeleid je tijdens de studie om in het studieritme te komen, met stress om te leren omgaan, de motivatie vast te houden en bepaalde skills te ontwikkelen die nodig zijn om in de toekomst naar passend werk in te stromen. Vraag naar onze opleidingsmogelijkheden.

Naar werk:

Hart-werk heeft een groot netwerk met werkgevers die actief zijn op het gebied van ICT of bedrijven waar een ICT afdeling intern aanwezig is. Door deze bedrijven te adviseren anders te kijken naar de werkverdeling ontstaan er diverse mogelijkheden voor instroom. We communiceren gericht met het team en de kandidaat zodat een geaccepteerde match ontstaat. Onze Jobcoaches begeleiden de werknemer in zijn of haar verdere ontwikkeling. Zo creëren we met elkaar een vertrouwde omgeving waar de toegevoegde waarde van de nieuwe werknemer optimaal kan worden benut.

Meer weten?

Bel gerust met Hart-werk op 085 760 7550 of stuur ons een e-mail. We denken graag mee!