Huis van de Vitaliteit

Unieke Hart-werk methode

Energiek

Gegarandeerd resultaat

Huis van de Vitaliteit

Ongelooflijk dat we vroeger veel minder bewust bezig waren met onze vitaliteit en gezondheid. De invloed van het milieu, onze manier van leven en werkomstandigheden (en nog veel meer) is groot en levert stress op. De effecten van stress op ons lichaam en geest overzien wij niet altijd helemaal. Ook beseffen we niet wat het met ons doet.

In deze tijd zien we de noodzaak beter om onze Vitaliteit te gaan bewaken.

We denken weer vitaal te worden door tijdelijk te ontspannen en boeken een weekendje weg of duiken een middag de Sauna in. En we gaan weer verder…. Veel informatie krijgen we te verwerken over hoe we anders kunnen leven, anders kunnen eten, anders met werk omgaan enz.

Fantastisch dat deze informatie beschikbaar is maar is er nog iemand die voor zichzelf de juiste aanpak kan vinden ? En als je denkt de juiste aanpak gevonden te hebben, hou je het dan ook vol ?

Samenwerkingsverband van vele specialisten

Het Huis van de Vitaliteit is een samenwerkingsverband van vele specialisten met verschillende manieren om jouw aanpak te vinden en deze ook vol te houden. Wij geloven er namelijk in dat iedereen zijn eigen weg moet vinden en zijn eigen manier zal moeten zoeken om gelukkiger te kunnen werken en leven.

De professionals van het Huis van de Vitaliteit passen hun unieke talenten en kennis toe om mensen verder te helpen.

Meer weten?

Neem gerust contact op met een collega van Hart-werk, zij helpen je heel graag verder.