Loopbaanontwikkeling

Unieke Hart-werk methode

Energiek

Gegarandeerd resultaat

Loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling houdt bij Hart-Werk in dat je een traject volgt met volledige persoonlijke coaching. Je wordt gemotiveerd om na te denken over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Het zorgt ervoor dat je scherp in beeld krijgt wat je motiveert, waar je staat en waar je naartoe wilt. Het biedt je helderheid, perspectief en energie om je loopbaan verder vorm te geven. Aan het einde van het traject heb je je persoonlijk loopbaanplan gemaakt, waarin je voor jezelf doelstellingen hebt beschreven. Ook weet je wat voor jou de stappen zijn om verder te komen richting je loopbaandoelen. De eerste acties heb je al in gang gezet.

Spoor 1 en 2

Bij verwachte langdurige arbeidsongeschiktheid is het van belang om zo snel mogelijk een start te maken in het 1e of 2e spoor. Door ons Huis van de Vitaliteit zijn wij in staat om door een integrale aanpak een snel herstel mogelijk te maken. Door diepte-coaching zorgen wij dat psychische weerstand snel omgezet wordt in een pro-actieve houding. Zodra men bewust is van zijn eigen kwaliteiten en talenten en eventuele blokkades zijn opgelost kan de match gemaakt worden naar een passende functie in de juiste omgeving.

Re-integratie

Door ons Huis van de Vitaliteit zijn wij in staat om een integrale begeleiding aan te bieden. Hierdoor worden mensen ondersteund op verschillende terreinen tegelijk waardoor zij snel weer in staat zijn te werken. Vervolgens onderzoeken wij welk werk past bij je persoonlijkheid, drijfveren en talenten. Veel aandacht wordt besteed aan in welke werkomgeving of organisatie een persoon het best tot zijn recht komt.

Vanzelfsprekend ondersteunen wij ook bij jobsearching, sollicitatietraining, gesprekstraining, etc.

Outplacement

Als mensen moeten uitstromen is dat moeilijk voor de persoon die moet vertrekken. Je laat je collega’s en een vertrouwde omgeving achter. Hart-werk zorgt er allereerst voor dat je het “oude” kan loslaten zodat je weer naar de toekomst kan kijken. Met inzicht in je talenten en drijfveren begeleiden wij je in de zoektocht naar een nieuwe baan. Gedurende dit proces staan wij je met raad en daad bij.

Meer weten?

Bel gerust met Hart-werk op 085 760 7550 of stuur ons een e-mail. We denken graag mee!